Assortiment

Kameionline is een leverancier van luxe autoaccessoires. Door jarenlange ervaring bent u verzekert van een goed advies.


Kameionline levert enkel betrouwbare en kwalitatief goede producten, vandaar dat is gekozen voor de producten van Kamei. Bovendien zijn alle producten TÜV (Technischer Überwachungs Verein) gekeurd, zodat u alleen de beste en veiligste producten in huis haalt.

Elk product dat u besteld, heeft u binnen 24 uur in huis. Is een product niet op voorraad dan informeren wij u graag over de levertijd. De artikelen worden door DHL thuisbezorgd.

Innovatieve autoaccessoires van Kamei


Al meer dan vijftig jaar staat het merk Kamei voor innovatieve autoaccessoires met het beste ontwerp en de hoogste kwaliteit. Het KAMEI succesverhaal begon in 1952 in Genève toen de bedrijfstichter, Karl Meier, een volledig verbouwde Kever van Volkswagen met een spectaculaire " horizontale spoiler" ontwikkelde: de eerste spoiler in autogeschiedenis! Kamei bood toendertijd al een breed assortiment van hoofdsteunen en andere auto-onderdelen om de comfort en veiligheid te verbeteren van de Volkswagen. Sindsdien is KAMEI een van de belangrijkste fabrikanten van trendy en hoogst-functionele systemen van dakboxen, innovatieve carstyling producten en praktische accessoires voor rijcomfort.

Rijveiligheid staat voorop


Bij de producten van KAMEI staat rijveiligheid voorop. Kamei neemt de volledige productaansprakelijkheid. Bij Kamei bent u verzekert van kwaliteit van het hoogste niveau, zowel op het gebied van ontwikkeling, productie en service. De producten KAMEI hebben een zeer goede reputatie over de wereld ontwikkeld in het esthetische stileren en Kamei is inmiddels verkrijgbaar in wel 40 landen! 

Luxe autoaccessoires online bestellen

Wij hebben onder andere de volgende luxe autoaccessoires in ons assortiment. Bestel eenvoudig en snel online en betaal achteraf!


Vergelijken