Top
Armsteunen

Betaalbare armsteunen pasklaar voor uw auto

Als u voor Kwaliteit, comfort & design gaat!


De auto armsteunen van Kamei zijn al vanaf de jaren ‘80 zeer bekend in de automotive branche. De drie kenmerken van de armsteun zijn kwaliteit, comfort en design.

Wij leveren o.a. armsteunen van de volgende merken:


Staat uw model auto er niet tussen, stuur dan gerust een mailtje naar onze klantenservice. Wij zullen op zoek gaan naar een geschikte armsteun voor uw auto.

ARMSTEUN BESTELLEN? SELECTEER HIERONDER UW MERK EN MODEL AUTO EN UW BESTELLING IS BINNEN EEN PAAR STAPPEN GEPLAATST. BETALEN KAN ACHTERAF!


Armsteunen van hoge kwaliteit


De hoge kwaliteit van deze armsteunen is bij veel automerken bekend. Onder andere VW en BMW maken standaard gebruik van dit product. Bijvoorbeeld bij de Volkswagen Caddy en BMW mini.

Eenvoudige montage van de armsteun


Kamei armsteunen maken gebruik van de montagepunten onder de stoelgeleider. De bevestiging komt tussen de bodemplaat van de auto en stoelgelieders in. Groot voordeel van deze montage is dat de stoel nog volledig versteld kan worden en de bevestiging van beide kanten door metaal wordt bevestigd. Zeer stevig en degelijk!

Kamei beschikt over een uitgebreid assortiment armsteunen. Hierdoor kunnen wij vrijwel elke auto voorzien van een armsteun.

Gemakkelijke verstelbaarheid


Ook de verstelling zit zeer goed in elkaar. Door een draaiknop aan de achterkant is deze armsteun zeer eenvoudig in hoogte te verstellen. Ook in de lengte richting is de afstelling geen probleem. In het bakje vindt u onder het matje vier schroeven. Als u deze schroeven los draait dan kunt u de complete bak verstellen. Door deze afstelmogelijkheden is comfort bij deze armsteun optimaal en gegarandeerd. De deksel van de armsteun is voorzien van een zacht kussentje waardoor uw ellenboog zacht op kunt laten rusten.

Strak en mooi design van de armsteun


Het design van de Kamei armsteunen is zeer mooi en strak en lijkt sprekend op een originele armsteun van VW en Audi. Door dit mooi en strak design past deze armsteun in alle soorten auto’s. Er zijn twee verschillende kleuren leverbaar bij de Kamei premium variant. De kleuren zijn zwart en grijs. Ook zijn er in het zwart twee verschillende materialen leverbaar: stof en leer.

Premium en Basic armsteunen van Kamei


Er bestaat tevens een verschil in het type armsteun. Kamei heeft een Premium armsteun en  een Basic armsteun variant. De premium heeft een luxe uitstraling en is in hoogte en lengte verstelbaar. De premium armsteun is ook in het grijs stof en zwart leer leverbaar. Onder de armsteundeksel vindt u een voorraad bakje waar u spullen kunt opbergen. Dit bakje is voorzien van een matje zodat u niet de spullen hoort rammelen tijdens het rijden. De basic armsteun is alleen in het zwart stof leverbaar en is niet in lengte en hoogte verstelbaar. Er is wel onder de deksel van de armsteun een bakje aanwezig voor al uw kleine spullen.

Bekijk ook eens de volgende productcategorieen autoaccessoires: