Top
Zijwindschermen

Zijwindschermen Climair - Bestel uw zijwindschermen bij Kameionline!

 

Kameionline biedt u een breed assortiment zijwindschermen van het prachtige merk Climair. Dit merk staat bekend om haar hoge kwaliteit en scherpe prijs. Alle producten zijn vervaardigd in Duitsland en TÜV gecertificeerd. Het grote voordeel van zijwindschermen, ookwel raamspoilers genoemd, is een comfortabele autorit met geopende ramen. Dit zorgt voor een natuurlijke luchtcirculatie in de auto en is dé oplossing voor frisse lucht zonder airco.

SELECTEER UW MERK AUTO HIERONDER EN BESTL DE ZIJWINDSCHERMEN VAN HET MERK CLIMAIR EENVOUDIG, VEILIG EN SCHERP GEPRIJSD ONLINE! 

 Zijwindschermen climair


Talloze voordelen met climair zijwindschermen!

Door Climair zijwindschermen te monteren op uw auto bent u verzekerd van diverse comfort voordelen! Uw auto is optimaal geventileerd en u heeft geen last van vervelende rijwind. Beslagen ramen zijn verleden tijd! Tevens verminderd u het windlawaai. Het hinderlijke windgeruis neemt namelijk drastisch af door de raamspoilers. Zo kunt u fijner hogere snelheden rijden met uw raam gedeeltelijk open. U kunt ook langer zonder airco rijden, aangezien er continue koele lucht toestroom is.


Zijwindschermen Climair: Bescherming tegen regen en sneeuwDe zijwindschermen geven bescherming tegen regen en sneeuw. Zo kunt u altijd met geopende ramen rijden. Voor rokers is er een extra voordeel: door het uitstekende ontwerp wordt de rook uit de auto gezogen. Hierdoor voorkomt u rooklucht in de auto, fijn voor zowel bijrijders als uzelf. Het is een investering die direct uw rijcomfort verhoogd.


Zijwindscherm climairZijwindschermen merk climair

Climair zijwindschermen van hoge kwaliteit 


Climair zijwindschermen zijn van hoge kwaliteit en passen op meer dan 2000 verschillende automodellen. De zijwindschermen hebben de hoogst mogelijke duurzaamheid en pasvorm. Door de sterke bevestigingspunten glijden ze niet weg. U krijgt volledige fabrieksgarantie! Climair is de enige leverancier die vrijwel voor elke auto zijwindschermen levert. De raamspoilers hebben een originele pasvorm speciaal voor uw type auto, waardoor ze perfect op uw raamstijlen passen. Er is gebruik gemaakt van het hoogwaardige materiaal acryl. Dit zorgt voor een gemakkelijke reiniging en ze zijn autowasstraat bestendig.

Zijwindschermen van climair leverbaar in diverse tinten


De zijwindschermen zijn leverbaar in transparant Zwart, transparant Smoke grey en Helder. Deze drie kleuren zijn getint transparant, hierdoor houden ze intens zonlicht goed tegen, maar komt er wel voldoende licht in de auto naar binnen. Door het doorzichtige materiaal blijft uw goede zicht behouden. De standaard kleur is smoke grey. De nieuwe, jonge lijn Sport van Climair bevat zwart getint plexiglas voor een snelle, dynamische look. Daarnaast zijn er de heldere zijwindschermen, deze zijn geheel transparant.

      

Twee leverbare sets zijwindschermen

U kunt bij ons terecht voor een set voorportieren en een set achterportieren. 

Naast de voorportier zijwindschermen kunt u ook bij ons terecht voor de achterportier zijwindschermen. Wij leveren sets. Elke set voorportier en achterportier windschermen bestaat uit 2 stuks, zodat u meteen beide portieren zowel links als rechts kunt voorzien van een zijwindscherm.


Zijwindschermen eenvoudig te monteren


Handig voordeel: de zijwindschermen zijn zeer eenvoudig met de hand te monteren en demonteren. Bij het set zit standaard een gebruiksaanwijzing. Tevens vindt u op YouTube talloze instructie filmpjes. Mocht u toch advies of vragen nodig hebben dan staat het Ivolved team graag voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in de automotive branche en u bent van een gedegen advies verzekerd. Tevens kunt u het installeren van uw windschermen natuurlijk ook uitbesteden.

 

Video zijschermen Climair monteren

Mocht u nog aanvullende vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij  staan u graag te woord.

Bekijk ook eens de volgende productcategorieen autoaccessoires: