Top
Cabrio Windschermen

Kameionline Cabrio windschermen zeer verfijnd


De fabriek heeft meer dan 20 jaar ervaring met cabrio windschermen. Onze windschermen kenmerken zich door haar hoge kwaliteit en verfijnde afwerking. Deze windschermen worden voor 95% gemonteerd op de originele montagepunten. Hierdoor hoeft u niet te boren het interieur niet te beschadigen.

Selecteer uw merk auto en model HIERONDER en bestel vervolgens uw Cabrio windscherm eenvoudig en veilig online!


Nummer 1 leverancier in windschermen


KameiOnline cabrio windschermen kunnen bijna altijd blijven zitten als u het dak dicht doet. Dit is natuurlijk erg praktisch als u snel uw dak wilt sluiten of als u geen zin heeft het windscherm eruit te halen. Kameionline is al jaren de nummer 1 leverancier van Cabrio Windschermen. Heeft u nog vragen over onze windschermen of wilt u graag de montagehandleiding inzien stuur ons dan een e-mail naar Kameionline. 


Gepatenteerd clicksysteem, ideaal voor snelle montage


Het gepatenteerd click systeem is ideaal voor snelle montage en degelijke bevestiging van het cabrio windscherm. Mocht u het windscherm tijdelijk niet willen gebruiken dan klikt u eenvoudig het windscherm uit uw auto. Het cabrio windscherm is enkel opklapbaar waardoor het scherm eenvoudiger is op te bergen. Tevens zijn alle windschermen TUV gekeurd. Deze keuring is noodzakelijk om auto gerelateerde producten te verkopen in Duitsland. Een consument weet met deze keuring dat het winscherm veilig en goed is.


Voor bijna elke cabrio een windscherm


Door ons groot assortiment windschermen hebben wij voor bijna elke cabrio een windscherm. Mocht uw auto er niet bijstaan vraag het dan voor zekerheid bij ons na. Wij kunnen u altijd een universeel cabrio windscherm aanbieden.

Cabrio seizoen door een windscherm verlengd


Is een windscherm wel noodzakelijk voor een cabrio? Het is vanaf de midden jaren ‘70 al bekend dat een windscherm de rijwind van achteren tegen houdt. Doordat de cabrio van boven en achter open is wordt de wind naar binnen gezogen. Dit nadeel kunt u zien aan het haar van cabriorijders. Die worden altijd naar voren geblazen. Als u een windscherm monteert is dit grote nadeel verleden tijd. Aangezien de rijwind verdwenen is kunt u veel rustiger en prettiger van uw cabrio genieten. Voor de rokers onder ons is het ook ideaal. U kunt eindelijk rustig uw sigaret of sigaar roken. Door een windscherm te monteren wordt uw cabrio seizoen ook nog eens verlengd. Doordat u geen last heeft van koude rijwind maar wel maximaal gebruik maakt van uw verwarming kunt u nu veel langer door rijden.